fbpx

Speel nu al de demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt pas op 17 maart 2023, maar je kan de game nu al uitproberen dankzij de gratis demo.

In de game volgende we Cereza voordat ze Bayonetta werd. Deze jonge heks in wording had toen nog een vrij rustig karakter, maar haar krachten worden in deze game wel al op de proef gesteld.

Gelukkig wordt ze bijgestaan door Cheshire, een wilde demon die in Cereza’s knuffelkat woont. Om in dit gevaarlijke bos te overleven zullen Cereza en Cheshire moeten samenwerken om complexe puzzels op te lossen en te overleven.

De demo van Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon kan je downloaden via de Nintendo eShop. De volledige game is vanaf 17 maart 2023 exclusief beschikbaar op Nintendo Switch en kost €59,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: