fbpx

WWE 2K23 bevat 24 speelbare supersterren en legendes in post-launch content roadmap

Vandaag onthulde 2K de roadmap voor post-launch content updates in WWE 2K23, met fan-favoriete WWE Superstars, Legends en verschillende opkomende NXT sterren die hun franchise debuut maken.

In totaal zullen er vijf post-launch content packs beschikbaar zijn met 24 nieuwe speelbare personages, waardoor spelers de komende maanden nieuwe matchups krijgen. Post-launch content packs zijn afzonderlijk verkrijgbaar, terwijl de volledige set packs is inbegrepen bij de Season Pass, Deluxe Edition en Icon Edition van WWE 2K23.

DLC Superstars zijn onder meer driemaal voormalig wereldkampioen Bray Wyatt, voormalig Raw Tag Team Champions Luke Gallows en Karl Anderson, alias The O.C., 2022 WWE Hall of Fame-ingewijden Scott Steiner en Rick Steiner, Hollywood-icoon Zeus, SmackDown color commentator en vijfmaal Intercontinental Champion Wade Barrett, en allereerste driemaal WWE Divas Champion Eve Torres.

De volledige namen, data en belangrijke toevoegingen van de inhoudspakketten zijn:

Steiner Row Pack

Release datum: 19 april

Scott Steiner;

Rick Steiner;

Top Dolla;

Ashante Adonis;

B-Fab – Alleen manager. Geen speelbare superster.

Pretty Sweet Pack

Release datum: 17 mei

Karl Anderson;

Luke Gallows;

Tiffany Stratton;

Elton Prince;

Kit Wilson.

Race naar NXT Pack

Release datum: 14 juni

Harley Race;

Ivy Nile;

Wendy Choo;

Tony D’Angelo;

Trick Williams.

Revel met Wyatt Pack

Release datum: 19 juli

Bray Wyatt;

Zeus;

Valhalla;

Joe Gacy;

Blair Davenport.

Bad News U Pack

Release datum: 16 augustus

Eve Torres;

Wade Barrett;

Damon Kemp;

Andre Chase;

Nathan Frazer.

De Season Pass bevat ook de MyRISE Mega-Boost, met 200 extra Attribute Points en Supercharger, waarmee je alle WWE Legends en throwback arena’s uit de basisgame vrijspeelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: