fbpx

Dead by Daylight wordt een Blumhouse film

Het verfilmen, of het maken van series, rond games is altijd een dubbeltje op zijn kant. De volgende die het gaat proberen is het asymmetrische stalk-and-slash game Dead by Daylight.

Veel is er nog niet geweten maar ontwikkelaar Behaviour Interactive heeft er alvast veel zin in:

We konden niet enthousiaster zijn om samen te werken met Jason Blum en James Wan, twee giganten uit de horrorfilmindustrie, om het Dead by Daylight-universum verder uit te breiden.”

Nu ligt het lot in handen van Blumhouse en Atomic Monster om er iets succesvols van te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: