fbpx

Amazon Studios lost eerste trailer voor spionageserie Citadel

Amazon Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Citadel, een aankomende spionageserie met Game of Thrones en Marvel acteur Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas.

Madden en Chopra Jonas spelen agenten van Citadel, een spionagebureau dat aan geen enkel land trouw is. Acht jaar voor het begin van de serie werden ze bedrogen door een andere Citadel-agent, en daar begint het drama.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)