fbpx

Diablo IV bèta live-action trailer

Diablo 4

De start van de open bèta én de release van Diablo IV naderen met rasse schreden. Reden genoeg voor Blizzard om de promomolen in gang te trekken.

Haat is teruggekeerd, en de strijd tegen haar duisternis is vereeuwigd in een gotische muurschildering van epische proporties op het plafond van de Chapelle de Jesuites in Cambrai, Frankrijk.

De video, ingesproken door acteur Charles Dance (Tywin Lannister in Game of Thrones) toont een epische muurschildering op het plafond van een echte kathedraal die de strijd uitbeeldt tussen de goede krachten en de grote slechte demon van Diablo IV, Lilith.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)