fbpx

Netflix deelt eerste trailer voor brutale Vietnamese actiefilm Furies

Ik heb één ding geleerd dankzij Netflix: in Japan, Korea en Vietnam maken ze hele straffe series en films. Laat je dus niet afschrikken bij het maken van je keuze. Ik ben dan ook benieuwd of Furies iets gaat worden.

Furies is een spannend verhaal over gerechtigheid en wraak tegen de achtergrond van het levendige Saigon van de jaren negentig.

De film vertelt het verhaal van Bi, Thanh en Hong, drie burgerwachten die samenwerken om een sinister misdaadsyndicaat onder leiding van de gemene misdaadbaron Hai uit te schakelen.

Wanneer het moordlustige trio in het misdaadsyndicaat infiltreert om het recht te laten zegevieren, lijkt het erop dat de dames zijn gemanipuleerd waardoor hun wraakzucht tegen ze kan worden gebruikt.

De film draait vanaf 23 maart op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)