fbpx

Herbeleef de legende van Blacktail in accolades trailer

Focus Entertainment en The Parasight vieren de positieve ontvangst van hun surrealistische, first-person action-adventure game Blacktail met een nieuwe trailer en 34% korting op Steam voor een beperkte tijd.

Blacktail hervertelt de mythe van Baba Yaga. Je speelt als Yaga, een 16-jarig meisje dat beschuldigd wordt van hekserij en verbannen wordt uit een middeleeuwse Slavische nederzetting. Ontrafel je eigen mysterie terwijl je levende herinneringen uit je verleden opspoort die zijn teruggekeerd als kwaadaardige, wandelende geesten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)