fbpx

Rare pakt uit met Sea of Thieves-documentaire om vijfde verjaardag te vieren

Het is vijf jaar geleden dat Rare ons verraste met de piraten-MMO Sea of Thieves. In het begin voer het spel over woelige wateren. Maar kijk, in je zeemanskunsten geloven en vooral blijven geloven, zorgt er voor dat het spel populairder is dan ooit.

Reden genoeg voor het team om uit te pakken met Sea of Thieves: Voyage of a Lifetime, een nieuwe documentaire van Rare om de vijfde verjaardag van het spel te vieren.

Met niet eerder vertoonde beelden en een openhartige blik op de hoogte- en dieptepunten van Sea of Thieves’ ontwikkeling en release, trekt deze eerlijke en diepgaande doc het gordijn terug en toont de evolutie van de game op de meest gedetailleerde en rauwe manier die ooit is besproken,” zegt community leader Christina Mcgrath op Xbox Wire.

Naast deze aankondiging werd Sea of Thieves seizoen negen gedetailleerd beschreven. “De headlines van Season Nine omvatten een high-value loot item genaamd de Chest of Fortune, die zijn eigen nieuwe Commendations en cosmetics met zich meebrengt,” .

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)