fbpx

Forspoken-ontwikkelaar Luminous Productions wordt opgedoekt

Forspoken

Forspoken zal de laatste game zijn voor ontwikkelaar Luminous Productions, want de studio wordt opgedoekt. Of de review van onze Wolnir er iets mee te maken heeft weten we niet, maar hij vond het alvast de eerste teleurstelling van 2023.

Dat de studio wordt opgedoekt is misschien een verrassing, maar dat Forspoken uiteindelijk geen topper van formaat zou worden, dat had ik min of meer zien aankomen. De game werd meerdere keren uitgesteld, van naam veranderd, en na het spelen van de demo iets voor de release, was ik er vrij zeker van… .

Ontwikkelaar Luminous Productions werkte onder Square Enix. De Japanse gigant heeft beslist om de stekker uit de studio te trekken. De werknemers worden echter niet op straat gezet, maar zullen onderverdeeld worden bij verschillende andere projecten van Square Enix.

Er stond nog een grote patch op de planning voor Forspoken, die vooral het technische gedeelte van de game zou aanpakken. Hier wordt nog wel aan gewerkt en deze update zal weldra beschikbaar zijn.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Forspoken-ontwikkelaar Luminous Productions wordt opgedoekt'

  1. Van naam veranderd als reden geven waarom je wist dat het niet goed ging zijn???
    Voor zover ik weet was dit ook een ‘workname’ of hoe noemen ze dat..

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: