fbpx

Netflix en The Pokémon Company werken samen aan gloednieuwe stopmotionserie Pokémon Concierge

The Pokémon Company en Netflix slaan de handen in mekaar voor een gloednieuwe serie, genaamd Pokémon Concierge Hiermee krijgt de Pokémon-wereld een nieuw avontuur in de vorm van een innovatieve stop-motionanimatie. 

Pokémon Concierge is ontwikkeld samen met dwarf studios en speelt zich af in het Pokémon-resort. De animatie volgt de conciërge Haru en de vele Pokémon die als gast op bezoek komen. Fans kunnen een eerste glimp van de nieuwe serie opvangen via de teasertrailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)