fbpx

Na Cocaine Bear kunnen we ons opmaken voor volgend drugsbeest in Attack of the Meth Gator

cocaine-bear-meth-gator

De makers van Sharknado hebben aangekondigd dat ze bezig zijn aan een een alligator-op-meth film onder de naam Attack of the Meth Gator.

Na het succes van Elizabeth Banks’ horrorkomedie Cocaine Bear, die losjes geïnspireerd was op ware gebeurtenissen, heeft het team achter de Sharknado-franchise plannen aangekondigd voor hun eigen waanzinnige drugsbeest: Attack of the Meth Gator.

The Asylum, de studio die ook verantwoordelijk is voor mockbusters als Snakes on a Train, Transmorphers en Z Nation, deelde op Twitter onlangs een poster voor de aankomende flick, die inspeelt op de populariteit van Cocaine Bear.

De film was al in ontwikkeling lang voordat Cocaine Bear (2023) werd aangekondigd. Attack of the Meth Gator zou in juni uitkomen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.