fbpx

Fireshine Games kondigt fysieke editie aan voor Lies of P

Lies of P staat voorlopig gepland voor augustus 2023. Fireshine Games heeft aangekondigd dat ze een fysieke editie gaan voorzien van de Souls-like game. Hopelijk is het geen leugen… .

Voor de fysieke editie gaat Fireshine Games samenwerken met ontwikkelaar Neowiz. Dit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. De fysieke editie zal beschikbaar zijn in Europa en Noord-Amerika. De release hangt samen met die van de digitale versie, ergens in augustus.

Door deze aankondiging heeft Fireshine games ook een nieuwe trailer voorzien voor Lies of P. Of er een collector editie wordt gemaakt is tot op deze moment nog onduidelijk. Wat we wel zeker weten is dat de game vanaf dag één op Game Pass beschikbaar zal zijn.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.