fbpx

FromSoftware kondigt eerste uitbreiding voor Elden Ring aan

Hoera! Het nieuws waar alle Elden Ring-fans al enige tijd vol ongeduld op hoopten, is eindelijk officieel bevestigd. Ontwikkelaar FromSoftware heeft namelijk aangekondigd dat de eerste uitbreiding genaamd Shadow of the Erdtree in ontwikkeling is.

Afgelopen zaterdag vierde Elden Ring zijn eerste verjaardag. Er deden heel wat speculaties de ronde dat FromSoftware op deze dag DLC zou aankondigen maar dat deed het helaas niet. Die teleurstelling kan nu helemaal weggespoeld worden met de officiële aankondiging van Shadow of the Erdtree.

Via een korte boodschap laat de ontwikkelaar weten dat deze DLC momenteel in ontwikkeling is en dat het hoopt dat we uitkijken naar nieuwe avonturen in The Lands Between. En of we hier naar uitkijken, FromSoftware! Voorlopig is nog geen releasedatum gekend noch waarop de uitbreiding betrekking gaat hebben. Onderstaande Tweet is het enige nieuws dat bekend gemaakt werd. Binnenkort volgt ongetwijfeld meer info.

Vorige week liet de Japanse ontwikkelaar ook weten dat Elden Ring inmiddels 20 miljoen keer verkocht is.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: