fbpx

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition komt 7 maart uit

Obsidian Entertainment laat ons weten dat The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition volgende week 7 maart 2023 beschikbaar is voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition is de ultieme manier voor zowel nieuwe als bestaande fans om de geliefde RPG te spelen.

Graphics in een hogere resolutie, een dynamisch weersysteem, vernieuwde belichting en omgevingen, verbeterde prestaties en laadtijden, mooiere details van personages, een verhoogde levelcap en nog veel meer staat ruimtevaarders te wachten die stoutmoedig een pad banen door de samenzweerderige Halcyon-kolonie. 

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bevat de basisgame The Outer Worlds en beide DLC’s, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon, voor 59,99 euro. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)