fbpx

Gratis WW1 FPS Isonzo-update nu uit

WW1 FPS Isonzo kreeg er vandaag, dankzij een tweede gratis update, met onder andere een nieuwe ‘Offensive map’ gebaseerd op de strijd om de Piave Rivier, verschillende nieuwe wapens en meer mogelijkheden om ‘custom’ battles op te zetten, weer wat extra content bij.

De nieuwe map neemt spelers mee naar de slag om Piave. De Italianen verdedigen de Piave rivier terwijl de Duitsers deze juist proberen over te steken.

Historisch gezien resulteerde deze aanval in een zwaar verlies voor de Duitse en Oostenrijks-Hongaarse troepen, maar in Isonzo ligt het lot van deze soldaten opnieuw in de handen van de spelers. Kan jij de loop van de geschiedenis veranderen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)