fbpx

Speel de Zoon van God in de simulatie game ‘I am Jesus Christ’

i-am-jesus-christ

‘I am Jesus Christ’ is een historisch open-wereld-simulatiespel waarin je in de sandalen van de vermeende Zoon van God stapt. Je verricht wonderen, sterft en herrijst.

Heb je ooit zelf eens Jezus Christus willen zijn? Wonderen verrichten, vechten tegen Satan, gruwelijk sterven aan het kruis en dan op de een of andere manier herrijzen en opstijgen naar de hemel? Dan is ‘I am Jesus Christ’ misschien wel de game op jouw lijf geschreven.

In dit historische Jezus-simulatiespel, gemaakt door de Poolse spelontwikkelaar SimulaM, stappen spelers in de schoenen van niemand anders dan de verlosser himself. Het verhaal, zal spelers meenemen op een reis vanaf de geboorte van Jezus, zijn leven en verschillende wonderen, tot aan zijn kruisiging en uiteindelijk zijn herrijzenis.

De proloog van het spel is al gratis te spelen en het volledige spel zal ergens in het tweede kwartaal van 2023 uitkomen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder