fbpx

Jurassic World Aftermath Collection nu beschikbaar op PSVR 2

Of ik ooit in de oertijd had willen wonen? Nope! Of ik ooit dino’s in het echt had willen zien? Absoluut! Dankzij Jurassic World Aftermath Collection is dat nu mogelijk, al moet je daarvoor wel een PSVR 2 in huis hebben.

Een verbeterde versie van het survival-avonturenspel Jurassic World Aftermath Collection is nu uit op PlayStation VR2 en PlayStation VR.

Deze nieuwe versie bevat zowel deel 1 als deel 2 van Jurassic World Aftermath in één compleet pakket. De versie van de PS VR2 profiteert van zijn mogelijkheden met een reeks verbeteringen, waaronder een gloednieuwe Dino Viewer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)