fbpx

Jaar acht van Rainbow Six Siege gaat vanaf 7 maart van start met Operation Commanding Force

Al bijna acht jaar is Rainbow Six Siege één van de succesvolste tactische first-person-shooters. Hierdoor is het niet raar dat Ubisoft nog steeds de game ondersteund. Voor aankomend achtste jaar is dit niet anders. Seizoen één gaat van start vanaf 7 maart.

‘Operation Commanding Force’ is de naam van het eerste seizoen. Zoals we ondertussen gewend zijn, staat er weer een nieuwe operator te popelen om zich te moeien in het tactische gebeuren van Rainbow Six Siege.

De Braziliaanse operator Brava zal de rangen van het Siege-team vervoegen. Met haar Kludge Drone kan ze vijandelijke elektronische apparatuur hacken en op deze manier ervoor zorgen dat dit tegen de vijand wordt gebruikt . Het nieuwe seizoen brengt ook enkele veranderingen, zoals een aanpassing aan het reload systeem, automatische demping van spelers online, een uitbreiding van de anti-cheat systemen en uitdagingen om nieuwe spelers gemakkelijker te laten wennen aan de game.

Seizoen één van het achtste seizoen gaat op 7 maart van start, maar wie het premium gedeelte van de nieuwe Battle Pass koopt, kan al vroeger aan de slag met de nieuwe operator Brava.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.