fbpx

Hier is de Season 02 Launch Trailer van Call of Duty: Modern Warfare II & Warzone 2.0

Call of Duty Modern Warfare 2

Morgen start het tweede seizoen in Call of Duty: Modern Warfare II en Warzone 2.0. Om dat te vieren, heeft Activision de officiële Launch Trailer vrijgegeven.

Morgen om 18:00 uur Belgische tijd gaat het nieuwe seizoen van start. Resurgence op Ashika Island, Multiplayer Ranked Play, DMZ Expansion en 1v1 Gulag zijn slechts een aantal nieuwe zaken die aan Season 02 toegevoegd worden, en dit volledig gratis. Wat niet gratis zal zijn, is de nieuwe Battle Pass, die ook vanaf morgen beschikbaar zal zijn.

Hieronder kunnen jullie de Launch Trailer bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: