fbpx

Tweede seizoen van Warzone 2.0 start op 15 februari

warzone-2.0

De start van het tweede seizoen van Warzone 2.0 loert om de hoek. Activision heeft via hun Call of Duty-blog gedeeld wat Call of Duty-fans kunnen verwachten van Warzone 2.0, dat van start gaat op 15 februari. Zoals al eerder werd aangekondigd, introduceert de update een nieuwe map, Ashika Island.

De map is geïnspireerd op Japan en brengt de Resurgence-modus terug naar Warzone. In deze modus kun je meer dan één keer per wedstrijd respawnen, op voorwaarde dat ten minste één van je teamgenoten nog in leven is. Je kunt het aftellen voordat je teamlid terugkeert verkorten door bijvoorbeeld vijandelijke spelers uit te schakelen.

De bezienswaardigheden van Ashika Island zijn onder andere een feodaal kasteel met kersenbloesems en het wrak van twee tankschepen. Om de Japanse thematiek voor te zetten, voegt Activision Restore Honor toe, een map-exclusieve functie waarmee je wat in-game geld en intelligentie kunt verdienen door de dog tag op te rapen die een speler achterlaat als hij voor het eerst sterft. Tijdens het nieuwe seizoensevenement “Path of the Ronin” kan je items verdienen door uitdagingen te voltooien die zijn gebaseerd op de Bushido-code van de Samurai.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: