fbpx

LEGO onthult immens gedetailleerde Lord of the Rings Rivendell set

rivendell-lego-set

Goed nieuws voor alle Tolkien en LEGO fans, na de teaser van eergisteren stelt LEGO zijn nieuwste set officieel voor.

De nieuwste, coolste en meest ongelooflijk gedetailleerde set van LEGO is Rivendell, de Elfen stad uit de Lord of the Rings-franchise. De set is gebaseerd op de Peter Jackson films, en telt 6167 stukjes met 15 minifiguren, waaronder alle negen leden van de Fellowship. Dat maakt het een van de 10 grootste Lego sets ooit.

De LEGO Lord of the Rings Rivendell-set is 39 cm hoog, 75 cm breed en 50 cm diep. De set is vanaf 8 maart te koop en kost je een ‘kleine’ 500 euro. Kopen doe je hier, veel bouwplezier!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.