fbpx

Overwatch 2 Seizoen 3 krijgt tijdelijke Loverwatch Dating Sim

Overwatch 2 Loverwatch

Het derde seizoen van Overwatch 2 is van start gegaan en introduceert naast de nieuwe Antarctic Peninsula Control map nog een heleboel ander lekkers. Waaronder een Dating Sim.

Yep, je leest het goed. Je kan binnenkort, van 13 tot en met 28 februari, in heuse Overwatch 2-stijl online daten via een browser based Dating Sim met de naam Loverwatch. Dit wordt een text-adventure waarin je jouw innerlijke Romeo of Julia naar boven kan brengen.

Maar gelukkig wordt er ook heel wat lekkers geïntroduceerd in de game zelf. Naast de nieuwe Antarctic Peninsula Control map wordt het Asian Mythology-thema toegevoegd. Aan via de Battle Pass kan je nu strijden om een Mythic Kiriko skin aan je collectie toe te voegen.

En da’s niet alles, want voor het eerst gaat Overwatch 2 de samenwerking aan met een andere IP. Het gaat om de Japanse anime One-Punch Man waarvan er vanaf 7 maart skins en cosmetische items in de game verschijnen. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder