fbpx

LEGO teaset nieuwe Lord of the Rings set

rivendell-lego-set

LEGO is bezig met een terugkeer naar Middle-Earth, en het lijkt erop dat de eerst volgende nieuwe set Rivendell zal zijn. Het is al tien jaar geleden dat er nog een LEGO-set in het thema van Lord of the Rings uitkwam.

Het officiële Twitter-account van LEGO plaatste een teaser waarin we een korte clip van de One Ring zien die valt voor een minifiguur met korte benen – vermoedelijk een Hobbit. Gespiegeld in de ring is nog net de locatie van de stad Rivendel te herkennen.

Dit zou de eerste echte Lord of the Rings-set in tien jaar zijn. LEGO bracht eerder een aantal sets uit gebaseerd op de epische trilogie in 2012 en 2013.

We kunnen ons dus verwachten aan een gigantische Rivendell-set met een stevig prijskaartje. Hoewel officiële details over de prijs en de releasedatum nog niet gekend zijn, wordt er gespeculeerd door leakers dat de Rivendell-set in maart zal verschijnen en ongeveer €450 zal kosten.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.