fbpx

Sony publiceert FAQ voor PS VR2 en bevestigt dat meer dan 100 games in ontwikkeling zijn

Naar aanloop van de wereldwijde launch op 22 februari heeft Sony een ultieme FAQ gepubliceerd waarin de belangrijkste vragen over PlayStation VR2 worden beantwoord.

Wie nog twijfelt om een PlayStation VR2 in huis te halen, doet er misschien goed aan om deze blogpost eens na te lezen.

Het belangrijkste zijn uiteraard de games. Sony bevestigt dat er meer dan 30 games beschikbaar zullen zijn tijdens de periode van launch bestaande uit nieuwe games en geüpgrade versies van bestaande PlayStation VR-games. Een volledig overzicht kunnen jullie hier vinden.

Verder bevestigt Sony ook dat er momenteel meer dan 100 games in ontwikkeling zijn voor PlayStation VR2.

De PlayStation VR2-bundel zal vanaf 22 februari verkrijgbaar zijn voor € 599,00.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: