fbpx

Fntastic toont nieuwe tien minuten durende gameplay video van The Day Before

Er gaat tegenwoordig geen week voorbij dat we het niet over The Day Before hebben. Vorige week liet ontwikkelaar Fntastic weten dat de release van de game met acht maanden uitgesteld werd wegens een incident aangaande het handelsmerk. Deze week brengen ze leuker nieuws.

In de statement van vorige week beloofde de ontwikkelaar om snel een nieuwe gameplay video de wereld in te sturen. En ze hebben woord gehouden.

In onderstaande video die tien minuten duurt, zien we twee spelers door de straten lopen. De beelden tonen onder meer hoe je als speler jouw wapen kan customizen aan een workbench.

In The Day Before lijkt het zoeken naar loot een belangrijk onderdeel te worden om te overleven. Ook zal je moeten kiezen welke loot de moeite waard is om mee te nemen want je backpack heeft maar een beperkte opslagruimte.

Ook zien we hoe een aantal zombies in de straten en in een verlaten politiekantoor afgeknald worden.

De video zal ongetwijfeld weer heel wat reacties van believers en non-believers uitlokken. De video ziet er wat mij betreft veelbelovend uit maar ik blijf het moeilijk vinden om te geloven dat dit het uiteindelijke resultaat zal worden op 10 november. Als de game dan verschijnt natuurlijk.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.