fbpx

Iconisch Red Rocket-tankstation opgebouwd op setfoto’s Fallout-televisiereeks

In 2020 kondigde Amazon aan te beginnen werken aan een televisiereeks gebaseerd op de iconische gamereeks Fallout. Niet geheel onlogisch, want het post-apocalyptische verhaal leent zich uitstekend voor en televisiereeks.

Voorbije week was er heel veel bedrijvigheid rondom New York. Want daar werd een iconisch Red Rocket-tankstation uit de grond gestampt. Officiële setfoto’s werden er door Amazon niet vrijgegeven, maar twittergebruiker J Carson was wel zo vrij om ons te bedelven onder interessante foto’s. In de zomer van 2022 zagen we al setfoto’s voorbij komen van de Super Duper Mart.

Op die foto’s zien we ontzettend veel details en krijgen we al een goede impressie van de sfeer die de reeks wil uitstralen. Opvallend is wel dat Carson in een van zijn tweets meegeeft dat tijdens de opnames het grote logo van Red Rocket niet brandde. Vermoedelijk wordt dit in post-productie toegevoegd.

Ik ben op m’n hoede sinds The Rings of Power op Amazon Prime, maar mijn kleine teen heeft toch nog vertrouwen in deze Fallout-reeks. Al was het maar omdat Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan aan het hoofd staan van deze reeks.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.