fbpx

Adam Driver knalt nog meer dino’s in nieuwe trailer van 65

65 Adam Driver

We moeten nog even wachten op het eindresultaat, maar het ziet er naar uit dat liefhebbers van dino’s niet alleen moeten uitkijken naar de nieuwste Jurassic World.

In 65 komt Adam Driver namelijk oog in oog te staan met deze pre-historische dieren. Wanneer hij door een catastrofale crash wakker wordt in dezelfde wereld, maar 65 miljoen jaar geleden, is het zaak om te overleven in deze wrede omgeving.

65 werd geschreven door dezelfde mensen die verantwoordelijk waren voor A Quiet Place en ook de producer is een oude bekende: Sam Raimi.

65 is vanaf 17 maart te zien in de bioscoop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.