fbpx

Different Future-uitbreiding Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Vanaf vandaag kunnen we aan een gloednieuw avontuur beginnen in de actie-RPG Stranger of Paradise Final Fantasy Origin. De derde uitbreiding, Different Future, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. 

De Different Future-uitbreiding levert onder andere de volgende nieuwe content:

  • Nieuwe personages en vijanden – Spelers worden op hun reis vergezeld door de moogle die voor het eerst verscheen in de Wanderer of the Rift-uitbreiding. Daarnaast ontmoeten ze de Emperor van de FINAL FANTASY-serie.
  • Nieuwe jobs – Door te vorderen in de verhalende missies van Different Future krijgen spelers toegang tot de jobs Musketeer, Hunter en Gambler.
  • Nieuwe uitrusting – Different Future introduceert nieuwe voorwerpen en vuurwapens.
  • Nieuwe Blacksmith-features – Spelers kunnen gebruik maken van “imitation materials” om bepaalde voorwerpen makkelijker te kunnen craften en upgraden. Met behulp van deze imitation materials kunnen spelers ook replica’s van voorwerpen maken en chaos-effecten kopiëren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)