Gelekte Suicide Squad: Kill the Justice League screenshot onthult cross-play en Battle Pass

Met hoge verwachtingen zit ik vol ongeduld uit te kijken naar 26 mei. Waarom? Omdat dan Suicide Squad: Kill the Justice League wordt uitgebracht. Er is voorlopig niet al te veel geweten rond deze titel. Door een gelekte screenshot komt daar toch min of meer verandering in.

Via 4Chan werd de foto naar buiten gebracht. Even later bevestigde gamewebsite VGC, dat de foto de real stuff is. Het zou gaan om de PS5-versie van de game. Wie aandachtig de foto bekijkt zal volgende dingen opmerken.

Zo valt voornamelijk op dat er een Battle Pass in de game zal verschijnen. Het zou wel uitsluitend draaien rond cosmetische voorwerpen, denk dan maar aan outfits en skins. Je kan ook munten vrijspelen en deze zouden dienen om je personages qua skills te versterken. Elk personage beschikt over een persoonlijke bundel van munten.

VGC verklaarde ook dat er sprake is van cross-play. Hiervoor had ik al gehoopt, want met deze game opteren ze toch vooral op de co-op mogelijkheden van The Suicide Squad.

Na deze gelekte screenshot ziet het er precies naar uit dat deze game meer richting het povere Marvel’s Avengers zal gaan. Laten we hopen als dit zo zou zijn, dat Rocksteady Studios en Warner Bros. Games goed hebben opgelet.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.