Nieuwe Fire Emblem Engage-trailer geeft je een spoedcursus over de reeks

Fire Emblem Engage

Op 20 januari ligt de nieuwste telg uit de Fire Emblem-reeks in de winkelrekken. Maar kan je ook plezier beleven aan Fire Emblem Engage als je nog nooit zo’n game gespeeld hebt?

In een nieuwe trailer legt Nintendo haarfijn uit wat je moet weten om helemaal mee te zijn in de wereld van Fire Emblem. Op die manier word je in no-time een echte Divine Dragon.

In Fire Emblem Engage voer je het bevel over het leger van de Divine Dragon tijdens vele strategische turn-based-gevechten op het continent Elyos. Elk gevecht is anders en vereist zijn eigen aanpak en strategie, gebaseerd op de krachten en zwaktes van elke eenheid. Tijdens gevechten is de wapendriehoek van groot belang, want elk type wapens heeft een voordeel over een ander type.

Ontdek zelf of Fire Emblem iets voor jou is in onderstaande trailer. Ben je verkocht? Dan kan je Fire Emblem Engage vanaf 20 januari in huis halen, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.