Ubisoft benadrukt dat Beyond Good & Evil 2 nog in ontwikkeling is

Beyond Good And Evil 2

Nadat het piratenschip van Skull & Bones wederom naar de bodem is gezonken en Ubisoft daarbovenop drie onaangekondigde games geschrapt heeft, komen ze warempel met nieuws naar buiten dat niemand nog had verwacht. Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling… .

Met een lach of een traan (het is maar hoe je het bekijkt) schrijf ik dit artikel. De reden is vrij simpel. Beyond Good & Evil 2 is namelijk de langstlopende game in ontwikkeling. De teller staat op dit moment op vijftien jaar.

Toch heeft Ubisoft in een reactie op Eurogamer bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is. Het team zou nog steeds hard aan het werk zijn om de hoge verwachtingen in te lossen.

“Beyond Good and Evil 2’s development is under way and the team is hard at work to deliver on its ambitious promise”

Na het nieuws dat Skull & Bones wederom is uitgesteld (dit zal toch ook al de vijftiende keer zijn). Vraag ik me oprecht af of we nog genoeg vertrouwen in Ubisoft kunnen schenken.

Beyond Good & Evil was een dijk van een game, dus hoop ik stiekem dat het tweede deel ooit nog word uitgebracht.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.