Sony lost trailer van de games die het komende jaar op PS5 en PS4 verschijnen

Sony Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht met daarin de PlayStation-games voor 2023 die je zeker in de gaten moet houden.

Tot de getoonde games behoren PS5 console exclusives zoals Final Fantasy 16, Marvel’s Spider-Man 2, Forspoken en Horizon Forbidden West uitbreiding Burning Shores. Hogwarts Legacy, Assassin’s Creed Mirage, Resident Evil 4, Suicide Squad: Kill the Justice League, Dead Space, Street Fighter 6, Alone in the Dark, Star Wars Jedi: Survivor en Wild Hearts passeren ook de revue.

Er worden ook beelden getoond van het PlayStation VR2-introductiespel Horizon: Call of the Mountain en indie-titels als het tropische open-wereldavontuur Tchia en de fiets-roadtripgame Season: A Letter to the Future.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

2 gedachten over “Sony lost trailer van de games die het komende jaar op PS5 en PS4 verschijnen

Reacties zijn gesloten.