Speel als PlayStation Plus Premium-abonnee de gratis demo van The Last of Us: Part 1

The Last of Us

Als je na het zien van de sublieme HBO-reeks op Streamz niet genoeg kan krijgen van The Last of Us heb ik goed nieuws voor jou. Zéker als je ook een abonnement hebt op PlayStation Plus Premium.

Je kan namelijk gratis en voor niks een twee uur durende demo spelen van de PlayStation 5 remake van The Last of Us Part 1. Tenminste, als je een abonnement hebt op het duurste PlayStation Plus-abonnement.

Sony haakt met deze actie uiteraard in op de lancering van de langverwachte HBO-reeks The Last of Us met Pedro Pascal in de hoofdrol.

Onze BrunoB keek zich met plezier helemaal suf naar de reeks en schreef een uitgebreide, spoilervrije review van de reeks. Dat hij helemaal in de wolken is van The Last of Us is het understatement van het jaar, want hij noemde de reeks zowaar nu al de beste reeks van 2023!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.