Skull and Bones leeft nog in dertig minuten durende gameplayvideo

Skull And Bones

Ubisoft zit in stormachtig water. De Franse ontwikkelaar krijgt het zwaar te verduren nadat het de release van Skull and Bones opnieuw moest uitstellen.

Toch krijgen we ook positief nieuwe rondom deze felgeplaagde game. Ubisoft gaf namelijk een half uur durende gameplayvideo vrij waarin duidelijk gemaakt wordt dat de Skull and Bones allesbehalve een gezonken schip is.

In de video vertelt narrative director Joel Janisse hoe we het verhaal in Skull and Bones kunnen beleven. Dat gebeurt in de eerste plaats via filmpjes, maar dat verhaal wordt verder uitgediept via bijvoorbeeld boodschappen in aangespoelde flessen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.