Release van Black Myth: Wukong verschuift van 2023 naar 2024

Black Myth Wukong

Het jaar is nog maar 16 dagen oud en het eerste uitstelslachtoffer is al bekend. Het gaat om Black Myth: Wukong van de onafhankelijke Chinese ontwikkelaar Game Science.

De nieuwe releaseperiode van zomer 2024 werd niet via een persbericht of iets dergelijks de wereld ingestuurd, maar via een trailer dat door de ontwikkelaar op YouTube werd gepost om het Chinese Nieuwjaar te vieren.

Black Myth: WuKong is een actie-rpg die gebaseerd is op het 16e eeuwse boek Journey to the West. We nemen de controle over Sun WuKong, een aap met mythische krachten. De game wordt gebouwd op de Unreal Engine 5 en lijkt buurtjeleen te spelen met de Dark Souls-games.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.