Een kwartier Atomic Heart-plezier in gelekte video

Atomic Heart

Over iets meer dan een maand verschijnt Atomic Heart van de Russische ontwikkelaar Mundfish. Hoewel we al heel wat gameplay voorgeschoteld hebben gekregen, lekten er via YouTube toch nog extra beelden.

Via het YouTube-kanaal van ene Sergei is er bijna een kwartier aan knallende gameplay gelekt. Hierin krijgen we zowat alle aspecten die Atomic Heart speciaal maken voorgeschoteld. Denk daarbij aan telekinitische krachten, krachtige wapens, puzzels en heerlijke gore.

Atomic Heart is vanaf 21 februari beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De game is bij release ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.