Ubisoft toont straks nieuwe beelden over Skull and Bones

Een mens zou voor minder moedeloos worden na het nieuwe uitstel van Skull and Bones. Of het ooit nog goed gaat komen met deze game, durf ik sterk te betwijfelen. Om de positiviteit toch wat naar omhoog te krijgen, toont Ubisoft ons straks nieuwe beelden over de game.

Spannende tijden breken aan wanneer we het jaar beginnen met een nieuwe aflevering van The Deck’, luidt het bericht op Twitter. Deze aflevering zal nieuwe en exclusieve gameplay beelden bevatten waarbij de focus op de lore van de game ligt.

The Deck is vanavond live te volgen via het Twitch-kanaal van Ubisoft om 18:00 uur Belgische tijd.

Eerder deze week maakte Ubisoft bekend dat Skull and Bones andermaal uitgesteld wordt. De game komt nu ten vroegste uit tijdens het nieuwe fiscale jaar van de ontwikkelaar dat in april 2023 start. Ook schrapte Ubisoft drie niet eerder aangekondigde games om zo financiële ruimte vrij te maken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.