Avalanche Software maakt systeemvereisten voor Hogwarts Legacy bekend

Hogwarts Legacy

Binnen een kleine maand kunnen we eindelijk aan de slag met het langverwachte Hogwarts Legacy. Gamers die van plan zijn om het spel op pc te spelen, kunnen alvast bekijken of hun hardware krachtig genoeg is.

Via Twitter heeft Avalanche Software de verschillende systeemvereisten bekendgemaakt. Wie op Ultra 4K wilt spelen, zal over enorm sterke hardware moeten beschikken. Zo zal je minstens een Nvidia Geforce RTX 3090 Ti in huis moeten hebben om van alle toeters en bellen te kunnen genieten.

Zit er geen krachtige GPU in jouw pc? Geen getreur, de minimale en lage settings zijn veel minder eisend.

Op welke settings je ook speelt, een SSD (of eventueel HDD) met beschikbare ruimte voor 85 GB is een vereiste.

Dat de game op pc veel gespeeld gaat worden, bewezen de cijfers van Steam eerder deze week. Op Valve’s platform is de game namelijk een maand voor de release de meest verdienende betaalde game.

Gisteren onthulde Warner Bros. Games overigens ook de voice-over stemmencast van de game.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.