Seizoen 3 van Battlegrounds komt op 17 januari naar Hearthstone

Hearthstone Battlegrounds Seizoen 3 begint op 17 januari. Terwijl de Lich King door Silvermoon marcheert, voegt Seizoen 3 meer toe aan de Battlegrounds-modus: een nieuw minion type en dubbele minion types, de terugkeer van een warped hero, plus Silvermoon en Scourge thema cosmetics. 

Wat mag je zoal verwachten van dit nieuwe seizoen?

NIEUWE ONDODEN EN DUAL-TYPE MINIONS

  • De Undead hebben hun weg gevonden naar Bob’s Taverne! De nieuwe Undead minion type past goed bij Reborn en Deathrattle effecten. Bovendien krijgen verschillende minions het Undead-label naast een ander bepaald type, wat plaats maakt voor dual-type minions! Dit geeft meer diepte en opties voor het bouwen van warbands.

DE STRIJD OM SILVERMOON

  • De strijd gaat door in Silvermoon, waar de Blood Elves hun thuis verdedigen tegen de plaag van de Lich King. De Season Pass voor Seizoen 3 zorgt voor wat thematische flair met gloednieuwe borden en emotes. Je kunt je helden uitrusten met gloednieuwe cosmetics om je aan te kleden voor de Silvermoon of de Scourge! De helden van Silvermoon tonen hun vuurkracht tegen de ijzige krachten van de Lich King, terwijl de kille gezichten van de Scourge-helden voorzien zijn met ijzige harnassen om hun tegenstanders angst aan te jagen.

PROFESSOR PUTRICIDE KEERT TERUG

  • Professor Putricide zwoegt dag en nacht in zijn lab om nieuwe minions te maken. In Seizoen 3 zullen spelers de kick van creatie voelen met zijn hero power! Voor vier goud kun je een eigen Undead-minion maken met de kracht die je wilt en wanneer je die het hardst nodig hebt. Deze op maat gemaakte minions verdrievoudigen niet, maar ze geven een machtige, verwrongen stoot!

NIEUWJAARSEVENEMENT

  • De Sunwell schijnt helder! Voltooi vanaf 17 januari quests tijdens het Lunar New Year-evenement om XP te verzamelen, glinsterende beloningen te verdienen en de lantaarns van Sunwell te laten branden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)