Final fantasy XIV Online patch 6.3 zorgt voor heel wat nieuwe content

Square Enix voegt nieuwe uitdagingen toe aan hun populaire MMORPG Final Fantasy XIV Online met de introductie van Patch 6.3: “Gods Revel, Lands Tremble.”

De avonturen van de Warrior of Light worden vervolgd in Patch 6.3 met nieuwe main scenario quests, terwijl 8 spelers hun kracht en vaardigheden kunnen beproeven in een nieuwe trial op de niveaus Normal en Extreme.

Daarnaast kunnen spelers zich verheugen op een nieuwe dungeon, een alliance raid voor 24 spelers en de nieuwe ultimate raid die met Patch 6.31 verschijnt.

Hieronder meer details over de content van patch 6.3:

 • Nieuwe Main Scenario Quests – In de duisternis van de Thirteenth, vindt de Warrior of Light een onverwachte bondgenoot in de half-voidsent vrouw genaamd Zero, die tijdelijk met hem terugkeert naar de Source. Nadat ze zijn bijgekomen van hun recente beproevingen, bereiden ze zich voor op hun verdere zoektocht naar Azdaja. Maar dan blokkeert een onvoorziene dreiging hun pad…
 • Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers – Myths of the Realm, Part 2: Euphrosyne – De beschermgoden van Eorzea, ook wel The Twelve genoemd, lijken op zoek naar een strijd tegen de mensheid om hun ondoorgrondelijke doelen na te streven. Samen met je vrienden ga je opnieuw op weg naar hun hemelse verblijfplaats in het fantoomrijk om de waarheid te onthullen…
 • Nieuwe dungeon – Lapis Manalis – Je zoektocht naar de voidsent voert je naar een verlaten dorp in de bergen van Garlemald waar Garleans ooit de reaper-kunsten beoefenden. Maar wat staat je in het hart van de berg te wachten?
 • Nieuwe trial voor 8 spelers (Normal/Extreme) – De zoektocht naar Azdaja wordt vervolgd – tot een machtige nieuwe vijand op je pad verschijnt…
 • Nieuwe Ultimate Raid – The Omega Protocol (Ultimate) (Patch 6.31) – Stel dat Omega was doorgegaan met zijn meedogenloze proeven en hij het antwoord op zijn vragen had gevonden… De woorden van de minstreel nodigen je uit om je dit scenario voor te stellen en te onderzoeken hoe dit had kunnen aflopen. Wat als het experiment zijn ultieme conclusie had bereikt?
 •  
 • Nieuwe Unreal Trial – Containment Bay P1T6 (Unreal) – Zoals altijd hunkert de nepcommandant naar verhalen over levensgevaarlijke dwaasheden. In een poging hem tevreden te stellen, denk je terug aan je hectische ontmoeting met de eikon Sophia. Wanneer deze herinnering tot leven wordt gewekt, sta je opnieuw oog in oog met de Godin, en moet je alles op alles zetten om te overleven…
 • Duty Support-updates – Support wordt toegevoegd voor de resterende hoofdscenario-dungeons van Heavensward™ (The Great Gubal Library, The Aetherochemical Research Facility, The Antitower, Sohr Khai, Xelphatol en Baelsar’s Wall), zodat die zijn te voltooien met een groep NPC-teamgenoten.
 • Nieuwe Side Story Quests
  • Tataru’s Grand Endeavor – Wanneer Tataru een onverwacht verzoek om samenwerking ontvangt van een kennis in het Verre Oosten, wordt je om onbekende redenen bij de onderhandelingen betrokken…
  • Tales of Newfound Adventure
 • Island Sanctuary Updates – Keer terug naar het paradijs, waar een nieuw bouwwerk en nieuwe dieren, heiligdomrangen en vrijspeelbare voorwerpen op je wachten. Daarnaast is feedback van spelers gebruikt voor vele verbeteringen aan de gebruikersinterface en meer. Dit is het beste moment om terug naar je eiland te keren!
 • The Gold Saucer – Nieuwe Leap of Faith-map toegevoegd – Uit de dieptes van de Black Shroud komt een grote uitdaging voor degenen die hun atletische vermogens wel eens willen beproeven. Ben jij de eerste wandelaar die zo vlot als een sylph kan klimmen?
 • Diverse andere updates – Een nieuwe treasure hunt-dungeon, diverse retainer-aanpassingen, een nieuwe Crystalline Conflict pvp arena, nieuwe custom delivery’s en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)