Ontmoet de bewoners van Bikini Bottom in nieuwe trailer SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

In mijn jeugdige jaren heb ik SpongeBob SquarePants altijd aan mij laten passeren. Maar nu mijn tienjarige zoon regelmatig een aflevering op zet, moet ik eerlijk toegeven dat ik wel fan ben van de gele spons.

In de nieuwste trailer van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake maken we kennis met alle inwoners van het kleine dorpje onder de zee: Bikini Bottom. Zo zien we onder andere Mr. Krabs, Gary, Mr. Puff, Sandy, Patrick en natuurlijk SpongeBob zelf de revue passeren.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake moet een guitige platformer worden die als spirituele opvolger moet dienen van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated uit 2020.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is vanaf 31 januari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.