Check de eerste gameplay voor Avatar Generations

Avatar Generations

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meteen thuis ben in de wereld van Avatar, laat staan iets van anime. Da’s een gat in mijn cultuur, dat besef ik, maar misschien kan deze Avatar Generations mij wel overtuigen.

Avatar Generations wordt een gratis mobiele RPG die ontwikkeld wordt door Navigator Games, een studio die bestaat uit ex-werknemers van grote studio’s zoals Activision, EA, Ubisoft, Microsoft, Disney en Capcom.

De mobiele game krijgt een volledig open spelwereld waarin je op avontuur trekt met Aang, Appa, Katara, Momo, Sokka, Suki, Toph en Zuko. De ontwikkelaar beloofd ook de verhaallijn en personages uit Avatar: The Legend of Korra via enkele updates in de toekomst.

De release is voorzien ergens begin dit jaar en de game moet speelbaar zijn op Android- en iOS-toestellen. Je kan jezelf pre-registreren via de officiële website van Avatar Generations. Door dit te doen krijg je een heleboel bonus items:

  • 5K (gold and stamina);
  • 10K (nature stones and skip ticket);
  • 20K (Appa and food);
  • 50K (event summon ticket and elements);
  • 100K (Last Airbender Aang and five-star hero ticket).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.