Netflix voegt TMNT: Shredder’s Revenge toe aan zijn bibliotheek van gratis mobiele games

TMNT Shredders Revenge Teenage Mutant Ninja Turtles

Bruno was in zijn review van TMNT: Shredder’s Revenge net zoals heel wat andere gamers ontzettend positief. Het hoge nostalgiegevoel speelde hierbij een grote rol, maar ook de fijne gameplay én het feit dat je met vieren het avontuur kan doorspelen.

De mobiele versie van MNT: Shredder’s Revenge is nu beschikbaar via Netflix. Tenminste, als je een abonnement hebt op de streamingdienst én je de Android- of iOS-app van Netflix hebt.

Nu heb je geen enkele reden meer om deze fantastische retrogame niet gespeeld te hebben!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.