Maak kennis met Lollipop Chainsaw Remake’s Juliet Starling

Zombies en schoolmeisjes, van een vreemde combinatie gesproken… Tenzij die schoolmeisjes natuurlijk over een kettingzaag beschikken en de zombies aan stukken zagen. Dat trekt er al meer op…

In 2012 verscheen Lollipop Chainsaw, een hack and slash/zaag game waarin Juliet Starling, een 18-jarige cheerleader, haar school moet vrijwaren van een heuse zombie-invasie.

De game was destijds een culthit(je) en kon op heel wat bijval rekenen. Daar had de good looking Juliet zelf waarschijnlijk iets mee te maken.

Recent raakte bekend dat de game een remake krijg en vandaag gunt het team achter deze remake ons een eerste blik op de ‘nieuwe’ Juliet Starling. (Het lijk wel Britney Spears met een kettingzaag? Toch?)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)