Huiveringwekkende trailer voor Evil Dead Rise

Ik ben absoluut geen fan van horrorgames, en al zeker niet van horrorfilms. Dat belet me echter niet om de fans van het genre hun honger naar horror aan te wakkeren. En volgens mij is deze trailer daar uiterst geschikt voor.

De aankomende film is een angstaanjagend nieuw deel in de iconische horror franchise gecreëerd door Sam Raimi in de jaren 1980. Een nieuwe groep jonge mensen ontdekt de Necronomicon en ontketent daarmee onbedoeld de moeder van alle kwaad.

Evil Dead Rise, in de bioscopen op 21 april 2023, verplaatst de actie van het bos naar de stad en vertelt het verwrongen verhaal van twee vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan, wier hereniging wordt onderbroken door de opkomst van demonen die vlees bezitten, waardoor ze in een oerstrijd om te overleven terechtkomen, terwijl ze geconfronteerd worden met de meest nachtmerrieachtige versie van familie die je je maar kunt voorstellen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)