fbpx

Fan maakt stop motion van Fallout

Fallout

Haar naam luidt Mrs. Fallout op Twitter en als ik op haar Twitter feed ging kijken zag ik wel meer Fallout-gerelateerde content voorbijkomen. Alleen was deze net dat tikkeltje specialer.

Het filmpje duurt ongeveer een minuut waarin we de bekende man zien in zijn nog bekender Vault 101 jumpsuit. De omgeving is zelfs volledig apocalyptisch en ademt uiteraard Fallout.

Als fan van de reeks kan ik content zoals deze wel smaken en zeker wanneer Dogmeat, je trouwe viervoeter, ook in de video voorkomt.

Zelfs de officiële Twitterpagina van Fallout deelde haar post. Ga dus zeker eens kijken op haar profiel voor nog meer coole content over onze favoriete apocalyptische franchise.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: