fbpx

NVIDIA toont 4K RTX-gameplay van The Day Before

Gisteren konden we de CES-presentatie van NVIDIA aanschouwen waarin enkele games extra in de verf werden gezet dankzij hun RTX-functies. The Day Before was daar één van.

Ik moet toegeven dat ik een zwak heb voor dit soort games en zeker wanneer ze er grafisch fenomenaal uitzien.

Eerder vandaag zagen we ook al de Atomic Heart-trailer waarin de RTX-features getoond werden. Hopelijk mogen we nog meer van dit soort video’s verwachten waarin het grafische van een game naar een nieuw niveau wordt getild.   

Geniet in onderstaande video van de 4K RTX ‘glitter and glamour’. The Day Before verschijnt 1 maart op PlayStation 5 en pc.  

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d