fbpx

Neil Druckmann deelt concept art The Last of Us multiplayer in nieuwjaarsbrief

De nieuwjaarsbrieven worden ons rond de oren gezwierd. Zo ook die van Naughty Dog en Neil Druckmann had heel wat te vertellen.

Hij begon zijn boodschap met al de fans van Naughty Dog te bedanken en verder sprak hij zijn lof uit over de 37 miljoen verkochte exemplaren van The Last of Us franchise. Daarnaast vertelde hij hoe enthousiast hij is over de komst van de HBO serie heel binnenkort.

The Last of Us wordt daarbovenop ook nog eens 10 jaar in juni van 2023. Er werd ons beloofd door Neil dat we binnenkort meer info en nieuws mogen verwachten over alles wat met TLoU te maken heeft.

Ten slotte kregen we, bijna op het einde van zijn brief, ook een gloednieuwe concept art voorgeschoteld van de multiplayer game rond The Last of Us. Deze zou volop in ontwikkeling zijn volgens Druckmann.    

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: