Evil Dead Rise laat je huiveren in officiële trailer

Nog een drietal maanden wachten en we kunnen weer griezelen in een nieuwe Evil Dead film. De o zo typische sfeer die er heerst in de films is al merkbaar in onderstaande trailer.

Lee Cronin, die we kennen van films zoals Ghost Train en The Hole in the Ground, krijgt de opdracht om van deze nieuwste telg in de iconische reeks een absolute klepper te maken.

Een familie, een huis ergens afgelegen in de bossen en één bezetene door de duivel is hoe we de trailer het best zouden kunnen samenvatten. Het recept van Evil Dead dus.

De film verschijnt 19 april bij ons in de bioscoop.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”