Nieuwe Atomic Heart-trailer zet RTX-features in de schijnwerpers

Atomic Heart

Dat Atomic Heart goed is gaan kijken naar Bioshock om zijn visuele stijl te zoeken, hoeft ontwikkelaar Mundfish niet onder stoelen of banken te steken. Mijn interesse hadden ze al van bij de eerste trailer al gewekt.

In een nieuwe trailer worden de verschillende features uit de doeken gedaan wanneer je de game op pc gaat spelen in combinatie met een Nvidia grafische kaart met RTX.

Zo zien we prachtige belichting dankzij ray-tracing, maar bevestigd Nvidia ook dat Atomic Heart DLSS 3.0 gaat ondersteunen. Naast alle visuele pracht krijgen we uiteraard ook heel wat vette actie te zien!

Atomic Heart verschijnt op 21 februari voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en natuurlijk pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.